Rekrytering av ingenjörer i alla befattningar

Vad är Växa?

VÄXA är ”Av Ingenjörer För Ingenjörer”. Vi ett tillväxtorienterat konsultföretag inom Rekryteringsbranschen. Vi erbjuder ditt företag högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av chefer och specialister. VÄXA har väl utarbetade och dokumenterade processer samt ett stort upparbetat nätverk inom näringslivet med tonvikt på Tillverkande industri och IT konsulter inom specialist/teknik-området.

För att göra en framgångsrik rekrytering krävs kunskap och erfarenhet från olika organisationer, branscher, roller och företagskulturer. I en rekrytering skall det finnas två vinnare, företaget och den nya medarbetaren.

Det ställer höga krav på rekryteringskonsultens erfarenhet och egenskaper. VÄXAs konsulter har ett stort verksamhetskunnande samt egen operativ erfarenhet av ledarrollen i olika branscher och organisationer. Förutom kompetensen har vi känslan och förmågan att placera rätt personlighet med rätt företagskultur.

Våra uppdragsgivare är allt ifrån det mindre lokala till det stora multinationella företaget. VÄXA har delar av sin historik från NETcommunitys framgångsrika rekryteringsverksamhet med mer än 10 inom rekrytering av specialister och ledare. Våra framgångsfaktorer är att våra duktiga konsulter har en hög kompetens och stort engagemang för sitt arbete samt viljan att göra ”det där lilla extra” för att göra dig som kund mer än nöjd.